Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2007 02:24 - Невероятните истории на Дамата
Автор: arnage Категория: Други   
Прочетен: 1161 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 27.09.2007 17:34


Имало едно време едно село. Едно много хубаво село. Село, което носело китното име Лелинци. Не само името на това село било китно, то цялото си било китно. По-китно и от Китен. И обратното - обърках се от много китни определения. Та имало значи едно такова село... А, да, това вече го казахме, значи е време да преминем към същината на нещата, до колкото нещата в случая имат някаква същина или пък същината си има неща може би? 

На този въпрос отговор могат да дадат само група съветски учени, но те сега са пияни и се замерят с кутии сельодка, така че няма как да научим, поне за момента. 

Това китно село се намирало в една закътана котловина, разположена в сърцето на провинция Забутаноландия, но накратко хората наричали районът на селото просто "На майната си". Никой не знаел защо така го наричат, но човек не може да избяга от народната мълва. А помислете и от друга гледна точка - селото дори нямало крака, с които да избяга от народната мълва, тъй че тя го застигнала и когато изобщо някой се сещал за това китно селце, обикновено казвал "Ами то е на Майната си"

Живеела там една млада дама с изтънчени маниери и фина фигура, за заради която ван Гог всъщност си отрязал ушната мида прeди неколкостотин години, но тя не го знаела, защото си живеела на село. Той също не подозирал че това е причината, защото не бил достатъчно наясно със себе си, но аз разбрах своевременно от радио Христо Ботев.  

Тази млада изтънчена дама не само била най-добрата в трънкобера (трънкобер - сезонно бране на трънки, бел. авт.) (ако питате и какво е трънки - трънките са синкави плодчета, които растат по зеленикави храстчета) и можела да дои по четири кози (плюс три пръча!) наведнъж, и то без ръце, ами можела и да пее. Божественият й глас можел да накара току-що цъфналите овошки да раждат готови компоти. И то не обикновени компоти, а такива с капачки Роси - капачки един път.
Красавицата с ангелски глас, неземно красива фигура и лице на богиня притежавала интелект, чиито мозъчни вълни захранвали цялото село с ток, който бил с напрежение 2000 волта. При това нейните електроснабдителски способности работели докато спи - в будно състояние тя можела да предизвиква гръмотевични бури, щом се замисли за нещо лошо, или пък слънчеви изригвания и гонски пожари - когато страстта я завладеела.

Тази шармантна дама се наричала Васка Сашева.

Очаквайте продължение. Ако не искате - не го очаквайте или пък очаквайте нещо друго. Ако не ви се занимава - нищо недейте да очаквайте :)

Приликите с действителни лица и събития са напълно случайни, тъй като авторът понастоящем живее в Зимбабве и е далеч от всички действителни лица и събития, ако не броим един жираф и две антилопи, както и три дървета тип боабаб.



Тагове:   дамата,   НЕВЕРОЯТНИТЕ,


Гласувай:
0



1. koker - =)
27.09.2007 09:41
Не знам на какви медикаменти си, но искам от същите! =)
цитирай
2. chochy - само гледай д не го забавиш много ...
27.09.2007 14:34
само гледай д не го забавиш много това продължение...:))))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: arnage
Категория: Други
Прочетен: 321371
Постинги: 81
Коментари: 513
Гласове: 4634
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930