Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2007 18:55 - Жена зад волана - шок и ужас или дъжд от теменужки?
Автор: arnage Категория: Други   
Прочетен: 1478 Коментари: 4 Гласове:
1



В съвременното общество витаят цял куп масови и крайно нелепи заблуди, една от които е че жена с кола било равнозначно на луд с картечница и други подобни щуротии. Няма такова нещо! Истината е, че 98 процента от жените просто възприемат автомобила и шофирането по един алтернативен на останалата част от света и вселената начин.
Да вземем например огледалата. Според някои непросветени люде, чиито прародители при всички положения са кроманьонци, а може би дори по-лошо - родом от северозападните райони на Зимбабве, огледалата служат за да наблюдавате какво се случва зад вас, когато сте на пътя или пък паркирате. Да, ама не! Противно на мнението на тези хора с първобитно мислене, които несъмнено не виждат по-далеч от носа си, огледалата в един автомобил всъщност служат само и единствено за да може човек да се оглежда в тях и съответно да се разкрасява. Така че, когато една достопочтена дама просто реши да направи обратен завой по средата на място от типа на Орлов мост в София, и някой хулиган вземе, че я удари по невнимание, виновен си е той самия - нека не забравяме, че въпросната дама се разкрасява именно заради простаци от мъжки пол като него самия. Някой ще попита - а тогава защо във всички автомобили има огледала, мъжете какво правят с тях? Отговорът е прост - огледалата в автомобилите, управлявани от мъже, служат за бръснене и правене на прическа с помощта на гел, пяна и по възможност лак за коса, и който не ги използва за подобни цели, явно има още какво да научи за етикецията в обществото.
Друга чудовищна заблуда - жените не гледат когато карат. Напротив - те гледат, и то много на брой и най-различни неща. Например гледат себе си в огледалото, или пък съсредоточено цяпат бедрата си с цел да разберат дали са напълнели с още 123 грама тази седмица или пък точно обратното. Една милейди зад волана трудно може да не забележи нов моден артикул на витрината на някой магазин за дрехи, дори това са й коства челен сблъсък с онези дрънчащи метални мутирали червеи, известни още като трамваи (това са онези неща, чиито релси трябва да се прескачат много  внимателно с цел да не ви убие токов удар,  но това е друга тема). Защо една жена е в състояние да управлява автомобил по магистрала със скорост 180 км/ч и да спре внезапно в лявата лента без да се е случило нищо? Как така защо? Например това крехко създание може, не дай си боже, да си е счупила част от маникюра, това "нищо" ли е според вас? Това, че някой индивид с ниска обща култура може да връхлети в задницата на тази жена (на автомобила й, не в нейната такава, второто може да бъде резултат на допълнителни фактори и договорки), е плод само и единствено на тесногръдието и едностранчивото мислене на човекът, който има наглостта да кара зад нея в подобен сюблимен момент от деня.
Дамите бъркали ляво и дясно - глупости на кубети, марети брускети и други продукти на италианската хлебна промишленост. Разликата между ляво и дясно е въпрос на лична преценка и на фона на сливането между време и пространство всъщност не съществува.


Тагове:   ужас,   шок,


Гласувай:
1



1. charlie - Аааааа, arnage,
19.07.2007 19:37
Нема 'се разбЕреме с тебе!
цитирай
2. megi87 - Опа, първия глас от мене! Другото ...
19.07.2007 19:43
Опа, първия глас от мене! Другото оставям на вас.
цитирай
3. kardamom - ...
20.07.2007 09:56
разсмя ме..
но..
не всички жени са такива..
и ти много добре знаеш това.. нали..
не вярвам да не си се възхищавал някога от някоя изключителна жена шофьор..
е и аз не съм от гореописаните..
но трябва да призная, че много пъти и аз съм се възмущавала от подобен род изпълнения..
но пък да ни слагате под един знаменател всички..
не е хубаво..
поздрави за интересният пост!
цитирай
4. анонимен - жена зад волана
21.08.2007 09:36
Гледай "Четиримата таксисти и кучето" - руски филм, да видиш наистина, какво е "жена зад волана". Е, наистина като видя малкото дакелче в таксито си, се разпищя: "Мишка, мишка..." Не мога да разбера, защо жените, като видят мишка, почват да пищят и се качват на масата. За никоя мишка не представлява проблем проблем да се качи на масата.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: arnage
Категория: Други
Прочетен: 321171
Постинги: 81
Коментари: 513
Гласове: 4634
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930